نی‌ نی سایت

راز خوشمزه شدن مرغ: 21 نکته الزامی از تجربیات نی نی سایت




راز خوشمزه شدن مرغ: 21 نکته طلایی از تجربیات نی نی سایت

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاها در بین ما ایرانی‌هاست. اما چه چیزی باعث میشه یه مرغ، فوق‌العاده خوشمزه بشه؟ در این پست، می‌خوایم رازهای خوشمزه‌تر کردن مرغ رو از دل تجربیات مامان‌های با سلیقه نی نی سایت بیرون بکشیم. این 21 نکته عصاره‌ی سال‌ها تجربه و آزمون و خطاست، پس با دقت بخونید!

این نکات به دسته‌های مختلفی مثل مرینیت کردن، انتخاب ادویه‌ها، و روش پخت تقسیم می‌شوند تا راحت‌تر بتونید ازشون استفاده کنید.

  • مرینیت جادویی:

    بهره‌گیری از ماست چکیده، پیاز رنده شده، سیر له شده، آبلیمو و زعفران برای حداقل 2 ساعت قبل از پخت.
  • ادویه سری:

    اضافه کردن مقدار کمی پودر کاری و زنجبیل به ادویه‌های مرغ.
  • لیمو عمانی فراموش نشه:

    سوراخ کردن چند لیمو عمانی و اضافه کردن اون‌ها به سس مرغ، طعم بی‌نظیری ایجاد می‌کنه.
  • رب انار:

    بهره‌گیری از رب انار ملس در اواخر پخت، یه طعم ترش و شیرین دلچسب به مرغ میده.
  • فلفل دلمه ای معطر:

    اضافه کردن چند برش فلفل دلمه ای رنگی به همراه مرغ در فر یا تابه.
  • کره حیوانی:

    تفت دادن مرغ در کره حیوانی به جای روغن، عطر و طعم بی‌نظیری بهش میده.
  • زعفران دم کرده غلیظ:

    استفاده و زعفران دم کرده غلیظ در مرینیت و در حین پخت.
  • پیاز داغ فراوون:

    سرخ کردن پیاز داغ فراوون و اضافه کردن اون به سس مرغ.
  • آب نارنج تازه:

    اگر رب انار در دسترس نبود، از آب نارنج تازه استفاده کنید.
  • سیر داغ:

    درست مثل پیاز داغ، سیر داغ هم طعم فوق‌العاده‌ای به مرغ میده.
  • آلو بخارا:

    اضافه کردن چند آلو بخارا به مرغ، یه طعم ملس و ترش ایجاد می‌کنه.
  • بهره‌گیری از سبزیجات معطر:

    اضافه کردن جعفری و گشنیز خرد شده در اواخر پخت.
  • روش پخت صحیح:

    پخت مرغ با حرارت ملایم و درب بسته، باعث میشه مرغ کاملا مغز پخت و آبدار بشه.
  • بهره‌گیری از زعفران در مراحل مختلف:

    هم در مرینیت و هم در حین پخت زعفران اضافه کنید.
  • نمک و فلفل به اندازه:

    تنظیم دقیق نمک و فلفل، یکی از مهم‌ترین نکات خوشمزه شدن مرغه.
  • مرغ را زیاد نپزید:

    پخت بیش از حد مرغ، باعث خشک شدن و سفت شدن اون میشه.
  • گریل کردن:

    اگر دوست دارید مرغ طعم دودی داشته باشه، اون رو گریل کنید.
  • بخارپز کردن:

    بخارپز کردن مرغ قبل از سرخ کردن، باعث میشه مرغ مغزپخت بشه.
  • اضافه کردن هویج:

    هویج طعم شیرینی به مرغ میده.
  • بهره‌گیری از مرغ تازه:

    مرغ تازه، طعم بهتری نسبت به مرغ یخ‌زده داره.
  • خواباندن مرغ در آب نمک:

    قبل از مرینیت کردن، مرغ رو به مدت نیم ساعت در آب نمک بخوابونید.

این نکات توسط کاربران با تجربه نی نی سایت به اشتراک گذاشته شده اند و قطعا میتوانند به شما در پخت یک مرغ خوشمزه کمک کنند.

نوش جان!







رازهای خوشمزه شدن مرغ: 21 ترفند از نی نی سایت!

رازهای خوشمزه شدن مرغ: 21 ترفند از نی نی سایت!

1. مرینیت جادویی با پیاز و آبلیمو

اولین و مهمترین قدم، مرینیت کردنه! پیاز رنده شده و آبلیمو، بهترین طعم‌دهنده‌های طبیعی هستن که گوشت مرغ رو ترد و خوش‌طعم می‌کنن. حداقل یک ساعت، بهتره چند ساعت مرغ رو تو این مواد بخوابونین.

2. بهره‌گیری از ادویه های معطر

به هیچ وجه از ادویه‌ها غافل نشین! زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و کمی کاری، طعم فوق‌العاده‌ای به مرغ می‌دن.

3. زعفران دم کرده، رمز عطر و طعم

زعفران دم کرده، یه پای ثابت برای خوشمزه شدن مرغه! هم رنگ و لعابش عالیه و هم عطر بی‌نظیری به غذا می‌ده.

4. ماست چکیده، مرغی نرم و آبدار

بهره‌گیری از ماست چکیده توی مرینیت، باعث می‌شه مرغ خیلی نرم و آبدار بشه. اسید لاکتیک موجود در ماست، بافت گوشت رو لطیف می‌کنه.

5. سیر تازه، طعم دهنده ی قوی

سیر تازه رو ریز خرد کنین و به مرینیت اضافه کنین. عطر و طعم سیر تازه، با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.

6. فلفل دلمه ای، عطر و رنگ بی نظیر

اضافه کردن چند تکه فلفل دلمه ای (مخصوصا رنگی) به مرغ در حال پخت، عطر و طعم بی نظیری بهش میده.

7. حرارت ملایم، راز پخت یکنواخت

برای پخت مرغ، همیشه از حرارت ملایم استفاده کنین. حرارت زیاد باعث می‌شه مرغ بسوزه و مغز پخت نشه.

8. بهره‌گیری از کره یا روغن حیوانی

برای تفت دادن مرغ، از کره یا روغن حیوانی استفاده کنین. طعم و عطر بی‌نظیری به مرغ می‌ده.

9. اضافه کردن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی، هم رنگ و هم طعم مرغ رو بهتر می‌کنه. رب رو کمی تفت بدین تا بوی خامی‌ش گرفته بشه.

10. گوجه فرنگی رنده شده

به جای رب، می‌تونین از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنین. طعم طبیعی‌تری به غذا می‌ده.

11. آب نارنج یا آب انار

اضافه کردن کمی آب نارنج یا آب انار به مرغ، طعم ترش و ملس دلچسبی بهش می‌ده.

12. سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز)

در اواخر پخت، کمی سبزیجات معطر خرد شده (جعفری، گشنیز) به مرغ اضافه کنین. عطر فوق‌العاده‌ای بهش می‌ده.

13. نمک، به اندازه و در زمان مناسب

نمک رو در اواخر پخت اضافه کنین. اگر زودتر اضافه کنین، باعث می‌شه مرغ سفت بشه.

14. مزه مزه کردن در حین پخت

در حین پخت، طعم مرغ رو بچشین و در صورت نیاز، ادویه یا نمک بیشتری اضافه کنین.

15. بهره‌گیری از دارچین و زنجبیل

کمی دارچین و زنجبیل رنده شده، طعم متفاوتی به مرغ می‌دن. البته در بهره‌گیری از این ادویه‌ها زیاده‌روی نکنین.

16. پخت با حرارت غیر مستقیم (داخل فر)

پخت مرغ داخل فر، با حرارت غیر مستقیم، باعث می‌شه مرغ کاملا مغز پخت بشه و آبدار بمونه.

17. بهره‌گیری از آلو بخارا یا قیسی

اضافه کردن چند عدد آلو بخارا یا قیسی به مرغ، طعم شیرین و ترش دلپذیری بهش می‌ده.

18. مرغ شکم پر با سبزیجات معطر

برای داشتن یه مرغ مجلسی و خوشمزه، شکم مرغ رو با سبزیجات معطر، زرشک، گردو و آلو پر کنین.

19. استراحت دادن به مرغ بعد از پخت

بعد از پخت، اجازه بدین مرغ کمی استراحت کنه. این کار باعث می‌شه آب مرغ داخلش بمونه و خشک نشه.

20. آب پیاز در مرینیت

فقط از آب پیاز برای مرینیت استفاده کنید. پیاز رنده شده باعث سوختن مرغ در هنگام سرخ شدن می شود.

21. روغن زیتون

برای طعم بهتر، از روغن زیتون برای تفت دادن مرغ استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا