ران مرغ خوشمزه: رازهای پخت از زبان مامانهای نی نی سایت
ران مرغ یکی از قسمتهای پرطرفدار مرغ است، هم به خاطر طعم لذیذش و هم به خاطر بافت نرم و آبدارش. اما چطور میتوان یک ران مرغ بینظیر و خوشمزه پخت؟ در این پست، مجموعهای از تجربیات مامانهای با سلیقه نی نی سایت را جمعآوری کردهایم تا شما هم بتوانید بهترین ران مرغ را در خانه تهیه کنید.
این تجربیات شامل نکات مهم در مورد مزهدار کردن، روشهای پخت، ادویههای مناسب و ترفندهای خاص برای جلوگیری از خشک شدن ران مرغ هستند. پس با ما همراه باشید تا این نکات طلایی را یاد بگیرید!

- ✔
نکته 1:
حتماً قبل از پخت، ران مرغ را با چاقو چند خراش دهید تا طعم مواد بهتر به خورد آن برود. - ✔
نکته 2:
برای مزهدار کردن، از ترکیب پیاز، سیر، زعفران، آبلیمو، روغن زیتون و ادویههای دلخواه استفاده کنید. - ✔
نکته 3:
حداقل 2 ساعت ران مرغ را در مواد مزهدار بخوابانید. بهتر است یک شب تا صبح در یخچال بماند. - ✔
نکته 4:
برای پخت در فر، دمای 180 درجه سانتیگراد مناسب است. - ✔
نکته 5:
برای پخت در تابه، ابتدا ران مرغ را کمی سرخ کنید و سپس با حرارت ملایم بپزید. - ✔
نکته 6:
اضافه کردن کمی آب یا آب مرغ به تابه یا ظرف فر، از خشک شدن ران مرغ جلوگیری میکند. - ✔
نکته 7:
برای طعم دودی، میتوانید از کمی پاپریکا دودی در مواد مزهدار استفاده کنید. - ✔
نکته 8:
برای طعم ترش و شیرین، مقداری رب انار یا آلوچه به مواد مزهدار اضافه کنید. - ✔
نکته 9:
اگر میخواهید ران مرغ شما طلایی و براق شود، در اواخر پخت کمی کره آب شده روی آن بمالید. - ✔
نکته 10:
برای پخت سریعتر، میتوانید از زودپز استفاده کنید. - ✔
نکته 11:
در زودپز، ران مرغ را به همراه پیاز، سیر، ادویهها و کمی آب بپزید. - ✔
نکته 12:
مراقب باشید ران مرغ زیاد پخته نشود، زیرا بافت آن خشک و سفت میشود. - ✔
نکته 13:
برای داشتن ران مرغ آبدار، میتوانید آن را داخل فویل بپیچید و سپس در فر بپزید. - ✔
نکته 14:
بهرهگیری از ماست در مواد مزهدار، باعث نرم شدن بافت ران مرغ میشود. - ✔
نکته 15:
اضافه کردن کمی سس سویا به مواد مزهدار، طعم خاصی به ران مرغ میدهد. - ✔
نکته 16:
برای طعم تند، میتوانید از فلفل قرمز یا پودر چیلی استفاده کنید. - ✔
نکته 17:
اگر میخواهید ران مرغ را کبابی کنید، حتماً قبل از کباب کردن، آن را بپزید تا مغز پخت شود. - ✔
نکته 18:
برای جلوگیری از سوختن ران مرغ روی منقل، آن را به طور مداوم بچرخانید. - ✔
نکته 19:
هنگام پخت در تابه، در ظرف را بگذارید تا ران مرغ به خوبی بپزد. - ✔
نکته 20:
قبل از سرو، اجازه دهید ران مرغ کمی خنک شود تا طعم آن بهتر حس شود. - ✔
نکته 21:
برای تزیین، میتوانید از جعفری خرد شده یا برشهای لیمو استفاده کنید. - ✔
نکته 22:
ران مرغ پخته شده را میتوانید به همراه برنج، سیبزمینی سرخ کرده یا سبزیجات سرو کنید. - ✔
نکته 23:
اضافه کردن یک قاشق عسل به مواد طعم دهنده میتواند طعم خوبی به مرغ بدهد. - ✔
نکته 24:
بهترین روغن برای سرخ کردن و پخت مرغ روغن مخصوص سرخ کردنی میباشد. - ✔
نکته 25:
بهرهگیری از پودر سیر در ترکیب ادویه ها طعم بسیار خوبی به مرغ میدهد.
نوش جان!
منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد پخت ران مرغ هستیم!
ران مرغ خوشمزه به سبک نی نی سایت!
سلام به همه مامانهای گل و کدبانوهای عزیز! امروز میخوایم یه سری از تجربههای خوشمزه و متنوعتون رو در مورد پخت ران مرغ، که توی نی نی سایت به اشتراک گذاشتین، جمعآوری کنیم و یه راهنمای خوشمزه و کاربردی داشته باشیم. پس با ما همراه باشید!
ران مرغ زعفرانی با طعم بهشت
یکی از پرطرفدارترین روشها، ران مرغ زعفرانیه! خیلیها میگن راز خوشمزگیش توی خوابوندن رانها تو آبلیمو و زعفرون غلیظه، حداقل 2 ساعت قبل پخت. بعضیها هم یه کم پیاز رنده شده و سیر له شده بهش اضافه میکنن که عطر و طعمش محشر میشه. بعد از مزهدار شدن، رانها رو تو روغن داغ سرخ میکنن تا طلایی بشه و بعد با یه کم آب و زعفرون میذارن آروم بپزه و جا بیفته. موقع سرو هم با برنج زعفرانی و یه عالمه مخلفات نوش جان میکنن!یه نکته دیگه هم اینکه بعضیها برای طعم بهتر، یه کوچولو کره هم تو سسش اضافه میکنن. یادتون نره حتماً قبل از پخت، پوست مرغ رو کمی سوراخ کنید تا طعم مواد به خوردش بره. آخر سر هم یه کم زرشک و خلال پسته روش بریزین که دیگه حرف نداره!
ران مرغ سوخاری ترد و خوشمزه
برای طرفدارهای غذاهای فست فودی، ران مرغ سوخاری یه انتخاب عالیه!اول رانها رو تو مخلوط شیر، تخم مرغ و ادویههای دلخواه (مثل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل و پاپریکا) میخوابونن. بعد تو آرد سوخاری (معمولی یا پولکی) میغلتونن و تو روغن فراوون سرخ میکنن تا طلایی و ترد بشه. بعضیها برای اینکه رانها خوب بپزه، اول یه کم تو آب میجوشونن و بعد سوخاری میکنن. یه سس خوشمزه هم کنارش بذارین که دیگه عالی میشه! (مثل سس مایونز، کچاپ یا سس سیر)میتونین از پودر سوخاری طعمدار هم استفاده کنید تا طعم خاصتری داشته باشه. حرارت روغن خیلی مهمه! اگه خیلی داغ باشه، مرغ زود میسوزه و اگه کم باشه، روغن جذب میکنه. بعد از سرخ شدن، رانها رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافهاش گرفته بشه.
ران مرغ شکم پر با عطر سبزیجات معطر
یه غذای مجلسی و خوشمزه دیگه، ران مرغ شکم پره!اول مواد میانی رو آماده میکنن: سبزیجات معطر (مثل جعفری، گشنیز، نعنا)، پیاز داغ، گردو خرد شده، زرشک و ادویه. بعد پوست رانها رو به آرومی جدا میکنن و داخلش رو با مواد میانی پر میکنن. رانها رو تو روغن سرخ میکنن و بعد با یه کم آب و رب گوجه فرنگی میذارن بپزه. بعضیها به مواد میانی، آلو بخارا هم اضافه میکنن که طعم ترش و شیرینی بهش میده. میتونین از قارچ تفت داده شده هم تو مواد میانی استفاده کنید. برای جلوگیری از باز شدن رانها، میتونین با خلال دندون فیکسشون کنید. رانهای شکم پر رو میتونین تو فر هم بپزین. موقع سرو، با برنج و سالاد شیرازی یه ترکیب عالی میشه!





